Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrahammars IK Juniorlag (f. 01-02)

Förlust borta mot HFF

Ikväll åkte vi på vår andra raka förlust. För motståndet stod Husqvarna FF. Redan efter 3min lyckades de göra 1-0 när de utnyttjade ett av våra misstag och innan kvarten är spelad har de ökat på sin ledning. Denna gången spelar de igenom vårt försvar lite för enkelt. Fem minuter senare upprepas tyvärr scenariot igen. Vi ändrar om lite vilket gör att vi inte bjuder till så mycket som vi gjorde i början och 3-0 står sig halvleken ut.
Tyvärr lyckas vi inte höja oss utan vi tillåter Huskvarna att skapa flera farliga chanser vilket resulterar i flera mål för hemmalaget under andra halvlek. Innan domaren blåser av matchen har de lyckats att göra hela 5 mål i den andra halvleken.
Det är svårt att se ljusglimtar eller plocka fram något positivt i en sån här match. Men jag vill ändå lyfta fram Oscar som trots allt gör en bra match idag.
Nu gäller det att lägga denna matchen bakom sig och ladda batterierna för nästa vecka är det match igen.